Στο St. Johan

Νέα επεισόδια στο videoblog!!


Νέα επεισόδια στο videoblog από τους αγώνες στο St.Johan,Les Contamines και Flaine...Σε λιγότερο από 24 ώρες το πρώτο video θα είναι online..

Freeride.gr

Ευχαριστώ γιά το ενδιαφέρον που δίχνεται και την καλή σας διάθεση να συμμετάσχετε σε αυτήν την παρέα. Το εκτιμώ πολύ και μου δίνει φτερά.

Ευχαριστώ!...

την WIND και ιδιαίτερα τον κύριο Τσαπρούνη που με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας κατέστησε δυνατή τη συμμετοχή μου σε αυτούς τους αγώνες με την γεναιόδωρη χωρηγία της. 

Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που ήρθατε σε αυτήν την παρέα και μοιράζεστε μαζί μου αυτές τις εμπειρίες. Και επειδή τα λόγια καλά μεν είναι αλλά δεν παρουσιάζουν την πλήρη εικόνα, από την επόμενη εβδομάδα θα σας παρουσιάσω εικόνες από κάθε αγώνα και προπόνηση με videάκια που θα πούνε τη δική τους ιστορία.

Flaine


Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας εδώ στην Ευρώπη είναι στο Flaine της Γαλλίας. Μετά την "φουρτούνα" του προηγούμενου αγώνα ακολούθησαν δύο χαλαρές ψυχολογικά μέρες. Παρέα με τον Βασίλη, κάναμε πολύ και ποιοτικό ski και εκτιμήσαμε την ομορφιά του τόπου και των εμπειριών που ζούμε εδώ στα βουνά. Το μεγαλείο της φύσης είναι εκείνο που δίνει την άλλη προοπτική σε αυτό το εκπληκτικό και μοναδικό αγώνισμα... 

Λεπτομέριες από τουε διοργανωτές εδώ.



Schedule in Flaine


Monday 12th January 2009 Venue
11h45 - 12h45 Training (L&M) Run Diablotin/Calcite 
17h00 Team captains'meeting Auditorium, Flaine Forêt 
Tuesday 13th January 2009 Venue
10h00 - 10h30 Training (L&M) Run Diablotin/Calcite 
11h00 - 12h30 Qualification (L&M) Run Diablotin/Calcite 
17h00 Team captains'meeting Auditorium, Flaine Forêt 
Wednesday 14th January 2009 Venue
9h30 - 10h00 Training (L&M) Run Diablotin/Calcite 
10h30 - 11h45 Finals (L&M) Run Diablotin/Calcite 
12h - 12h30 Award ceremonies Run Diablotin/Calcite

Στα προκριματικά

Μου πήρε λίγο καιρό να ξεπεράσω την απογοήτευσή μου από τα προκριματικά στον αγώνα του Les Contamines. Ήμουν ο προτελευταίος αθλητής στη σειρά εκκίνησης και κατάφερα να περάσω μόνο έναν. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έτρεξα ήταν πολύ αντίξοες. Το χιόνι μαλάκωσε μετά από τα περάσματα των 71 αθλητών που προηγήθηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα λούκια. Μέχρι τώρα επέμεινα να κατηγορώ τον εαυτό μου προσπαθόντας να αποφεύγω τις δικαιολογίες. Το αποτέλεσμα ήταν να μην βλέπω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκομαι εδώ. Με την βοήθεια του Βασίλη του προπονητή μου αλλά και την από απόσταση υποστήριξη της οικογένιάς μου βλέπω και πάλι ότι είμαι εδώ και αγωνίζομαι επειδή αγαπώ το ski. Έχω συνείδηση του σημερινού αποτελέσματός μου στο World Cup και με μεγάλη λαχτάρα πιστεύω πως σύντομα θα ξεπεράσω τα όριά μου.