Η Γιορτή του GreekSnowman!

Είμαι στον Παρνασσό, το βουνό που με μεγάλωσε, για τον πρώτο Πανελλήνιο Αγώνα Ski Cross στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι αυτός ο αγώνας διοργανώθηκε στην Ελλάδα είναι από μόνο του πολύ ευχάριστο. Αυτό όμως που με έκανε πολύ χαρούμενο και υπερήφανο είναι ότι έχουμε περίπου εξήντα συμμετοχές για το SkiCross! Τις προάλλες που μιλούσα με τους Φινλανδούς μου είπαν ότι το Φινλανδικό Πρωτάθλημα είχε μόλις δέκα συμμετοχές.
Η χαρά μου έχει πολλές πτυχές. Κατ' αρχάς, ο αγώνας αυτός έχει φέρει ξανά στην εκκίνηση σημαντικούς αθλητές της Ελληνικής Χιονοδρομίας οι οποίοι έχουν αποσυρθεί από καιρό. Κώστα (Στάρκας) και Αλέξανδρε (Μαργαρίτης) καλωσήρθατε!
Επίσης, η πλούσια συμμετοχή στο αγώνισμα αυτό σημαίνει ότι αυτό το αγώνισμα έχει κεντρίσει με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Δεν μπορώ να μην υποκύψω στον πειρασμό να πιστεύω πως και αυτή εδώ η σελίδα με την παρέα της έχει βάλει και το δικό της λιθαράκι. Το SkiCross αυτό είναι η γιορτή της παρέας μας! Αυτή η σεζόν ήταν η πιό ευχάριστη της καριέρας μου επειδή έδωσα τον εαυτό μου σε κάτι που με ενέπνευσε και το αγάπησα αλλά και η υποστήριξη σου (ναί βρε, εσένα εννοώ) με κράτησε εστιασμένο στην προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ!

Θα τα πούμε στον Παρνασσό ...θα έχω και την κάμερά μου γιαυτό να έρθετε χτενισμένοι και περιποιημένοι!

Τα Νεα Από την Ελβετία σε Δυό Γραμμές



Δυστυχώς λίγο σύντομο αυτό το post.