2009 Χιονάνθρωποι


2009 Χιονάνθρωπους προσπάθησαν να φτιάξουν εδώ στο Inawashiro της Ιαπωνίας για την διοργάνωση και αυτό βέβαια με έκανε να νιώθω σαν το σπίτι μου. Σήμερα έκανα το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής με 2,8" από τον πρώτο και 1,04" από την πρόκριση των τελικών αλλά και των ολυμπιακών αγώνων. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος και ευχαριστώ τους υπεύθυνους φορείς του υπουργείου παιδείας που μου επέτρεψαν την απόσπαση από την αποστολή της Πανεπιστιμιάδας στην Κίνα για να έρθω εδώ, αλλά και την Ελληνηκή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας όπου επίσης μου επέτρεψε την συμμετοχή μου εδώ στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο προτάθλημαμα skicross.

Ski Cross World Championship

Γεια σε όλους! Είμαι Ιαπωνία τώρα και σήμερα τελειώσαμε τα τελευταία δοκιμαστικά. Αναμένονται δύο βιντεάκια από Πανεπιστημιάδα αλλά είναι δύσκολη η πολύωρη πρόσβαση στο internet εδώ που βρίσκομαι και έτσι ίσως καθυστερήσουν να ανεβούν αλλά κάτι θα προσπαθήσω.
Σήμερα ήταν πολύ σημαντικά για μένα τα δοκιμαστικά γιατί μπήκα σε έναν καινούριο κόσμο μετά από κάποια μυστικά που μου είπε μια αθλήτρια από την Δανία. Έτσι είδα ότι δεν είμαι μακριά και μπορώ αφού είχα πολύ ανταγωνιστικές επιδώσεις.

Αύριο είναι τα προκριματικά και οι τελικοί. Πρέπει να σας πω πως δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο και αυτό γιατί κατάλαβα ότι με αγχώνει πολύ… Ο σκοπός μου είναι να έχω έναν γαλήνιο όσον αφορά τη σκέψη αγώνα και όταν τερματίσω θα ήθελα πραγματικά να νιώσω την αδρεναλίνη που αποδεικτικό στοιχείο ακραίας προσωπικής προσπάθειας. Γεια σε όλους και τα ξαναλέμε σύντομα.